Keresés


B.Ú.É.K ! újdonságok

2015.01.08 14:03

Új év, új kezdet és megannyi újdonság !

Így van ez nálam  és a MATRIX életében is . Sok új dolog vár ránk ebben az évben, ebből ajánlok Nektek kettőt is :

2015-ben a Biolage Advanced egy fantasztikus új termékcsaláddal bővül, a repaisinside-dal, amely képes a legsúlyosabban roncsolt hajat is életre kelteni! Szója és arginin tartalmának köszönhetően belülről építi újjá a hajszálakat, valamint visszaadja fényüket és rugalmasságukat.
Azon vendégek számára, akiknek ezelőtt csak az olló jelenthetett megoldást, tökéletes alternatívát kínál!

Februártól pedig a tartós hajegyenesítés is szolgáltatásaim közé fog tartozni :

Tartósan egyenes és selymes hajat szeretnél?

Ügyetlennek érzed magad a hajformázásban és olyan megoldásra vágysz, hogy frizurád 15 perc alatt kész legyen? A Brasil Cacau keratinos tartós hajegyenesítés erre mind megbízható megoldást nyújt!

MIÉRT KÜLÖNLEGES?
Vegyi anyagok és lúgosító szerektől mentes, hajunk és körmünk fő alkotóelemét a keratint tartalmazza amely behatol a hajszál belsejébe, kitölti a roncsolt, száraz részeket és egyenessé, egészségesen fénylővé teszi a hajat. Tulajdonképpen egy hőre aktiválódó hajszerkezet újraépítő kezelés.
Ezzel a módszerrel 3-4 hónapig élvezheti az egyenes, puha és fénylő hajat. Ha eddig kócos hajjal, szöszös, szálkás, száraz hajvéggel küzdött, most ez egy pár óra leforgása alatt megszűnik, haja olyan állagú lehet, amellyel igazán elégedetté válik. Roncsolt hajú vendégeken is alkalmazható és indokolt, mivel magas ápoló hatással rendelkező eljárás, hajuk sokkal selymesebb, egészségesebb lesz, a hajat védi a külső hatásokkal szemben!

Ára, akárcsak a festésnél a felhasznált anyag mennyiségétől függ. Hozzávetőlegesen :

Rövid 13000.-

Félhosszú 16000.-

Hosszú 19000.-