Keresés


2016 tavasz - nyár

2016.05.13 10:25

Sziasztok,

Igen,tudom régen jelentkeztem ezen a fórumon de biztos sokan tudjátok ,hogy az év eleje elég sűrű volt szakmai téren - senior oktató lettem így nemcsak a oktatások , bemutatók adták a feladatot de a háttérmunkában ,előkészületekben is megjobban kivettem a részem illetve mentor szerepem is gyakorlom folyamatosan (remélem ereményesen)

Pontosan ezért itt ritkábban jelentkezek majd nagyobb terjedelmű anyagokkal de Facebookon továbbri is nyomon tudtok követni ahol talán naprakészebb információk vannak Facebook

Áprilisban fantasztikus turnén vettünk részt,melyet sikeresen zártunk.Több mint 500 fodrásznak adtunk át új technikákat a szokásos MATRIX hangulatban !

Képek

Az albumokat is feltöltöttem, így rengeteg új  képeket találhattok,de emellett nézzük milyen újdonságokkal kecsegtet az év eleje ....képekkel és némi információval,termszétesen személyesen minden kérdés megválaszolásra kerül ;)

Ismerd meg Te is a Biolage legújabb, hajdúsító termékcsaládját, a FULL DENSITY-T!

 

Szeretnél egész nap légies volument, tartást, puhaságot és ragyogást biztosítani hajadnak? Mindezt a kényeztetést és táplálást az Oil Wonders új samponjával és kondicionálójával könnyedén elérheted!
#OilWonders #VolumeRose #VarazslatosVolumena csodás hajért! 

Indítsd a nyári fesztiválok szezonját ásványi anyagokkal dúsított ÚJ STYLE LINK MINERAL TERMÉKEKKEL a könnyed, ragadás mentes textúráért! #Matrix #StyleLink #StyleLinkMineral

Jelenleg pedig egy szintén nagy rendezvényre készülünk,fodrász nyílt napra az Aquaword területén belül - beszámoló május végén !

A nyár is még rengeteg újdonságot tartogat, amint lesz információm, megosztom Veletek itt illeve a már megszokott közösségi oldalakon (kapcsolatok menü alatt)

Addig is továbbiszép napot,hetet,hónapot