Keresés


Magamról

A nevem Patkó SPY Bálint.

Tanári tanulmányaimat hagytam abba a fodrász szakmáért, amelyben 2003 óta tevékenykedem. A mesterséget Papas Vasilios mesterfodrász mellett sajátítottam el, neki a mai napig sokat köszönhetek.
Szerencsésnek tartom magam, mert a munkám a hobbim is egyben, ami képessé tesz arra, hogy mindig a legjobbat hozzam ki magamból. A folyamatos szakmai fejlődés mellett célom, hogy tudásomat próbára tegyem és továbbadjam, hazai és nemzetközi színtéren egyaránt. A legfontosabb számomra, hogy megtaláljam a vendégeim személyiségéhez illő szín- és formavilágot és ezáltal minden alkalommal maximális elégedettséggel távozzanak.

                         

                                                                                                                                                 

Küldetésem

Lételemem a dinamizmus és a lendület. Célom a szüntelen szakmai fejlődés mellett, hogy a tudásom folyamatosan megmérettessem, és továbbadjam, hazai és nemzetközi színtéren egyaránt. Fontos, hogy vendégeim számára megtaláljam a személyiségükhöz illő frizurát, és minden alkalommal maximális elégedettséggel távozzanak.

Referenciák:

  • Star Magazin, Fanny Magazin, Szűcs Judit fodrásza CD borító készítésénél, Free magazin fodrásza
  • Számos model,- hostessügynökség portfólió fodrásza
  • MATRIX fotópályázatokon való részvétel minden évben.
  • Szépségipar  & VitalWorld kiállításon, STELLA  Nemzetközi Divatfórumon, Beauty Hair & Spa kiállításon,  pécsi Hair & Beauty Festivalon valamint minden év tavaszán és őszén országosan megrendezett bemutatón és workshop-on való aktív részvétel a MATRIX égisze alatt.
  • Hajam.hu szakmai oldal
  • Maybelline cég átváltoztatunk napja
  • Magyarország képviselete a MATRIX világtalálkozón Horvátországban. Folyamatosan megjelenő cikkek a MATRIX és egyéb szakmai jellegű lapokban.

2007 februárjától kezdődően a MATRIX cég bemutató- és oktatófodrász csapatának tagjaként veszek részt a szakmai életben:

  • Továbbképzések tartásával segítem a fejlődni vágyó fodrászokat,
  • Országos turnékon és szakmai rendezvényeken fellépve népszerűsítem az aktuális szín- és frizura irányzatokat egy professzionális cég, a MATRIX égisze alatt.

Szépségszalonunk kellemes környezetében maximális figyelemmel igyekszünk vendégeink legkülönbözőbb igényeit kielégíteni. Az egyéni stílus figyelembevétele a tökéletes frizura megalkotásának nélkülözhetetlen eleme. Szakmailag képzett, segítőkész munkatársaink mindig az Ön rendelkezésére állnak.

Szalonunk kiemelkedően fontosnak tartja a minőségi hajápoló szerek használatát, pontosan ezért hajápolási termékek teljes szortimentjét forgalmazza, melyek megtekinthetők weboldalunkon valamint hajstúdiónkban.

Időpont egyeztetéshez hívjon fel  ezen a számon: +36705734521.

További elérhetőségért látogasson el a Kapcsolat oldalunkra.